Στην καρδιά του θαλάσσιου πάρκου Βορείων Σποράδων

Σε ένα από τα ομορφότερα νησία των Σποράδων, την Αλόννησο, προικισμένο από την φύση με τα σμαραγδένια νερά της, θα συναντήσει εύκολα κανείς τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Νικολέτα.
Όλοι οι χώροι του καταλύματος είναι ιδιαίτερα προσεγμένοι με κύριο μέλημα των ιδιοκτητών του να προσφέρουν ευχάριστη διαμονή σε όλους όσους το επισκεπτούν.
Η προνομιακή θέση των ενοικιαζομένων δωματίων Νικολέτα στο Πατητήρι μαγνητίζει τα βλέμματα όλων! Ακριβώς μπροστά από το λιμάνι προσφέρει μαγευτική θέα και παρέχει τη δυνατότητα να απολαύσει κάποιος το εκπληκτικό ηλιοβασίλεμα.

Παροχές

  • Καφετέρια
  • Κήπος
  • Υπέροχη θέα

Η παραλία που βρίσκεται μπροστά από τα δωμάτια είναι βραχώδης και για το λόγο αυτό δεν ενδείκνυται για καλοκαιρινιά μπάνια σε εκείνους που δεν ξέρουν καλό κολύμπι.
Παρόλα αυτά, σε λίγα λεπτά μπορείτε να μεταφερθείτε σε κάποια άλλη παραλία του νυησιού με τη χρήση κάποιου μεταφορικού μέσου!
Σας εγγυόμαστε άριστη εξυπηρέτηση, καθαριότητα και προσιτές τιμές για διακοπές που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Περίοδος λειτουργίας
Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Νικολέτα είναι ανοικτά από το Μάιο έως και το Οκτώβριο με σκοπό να σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και την εξαιρετική φιλοξενία τους.